Verloofde van slag

Verloofde is nog steeds van slag.

pablo-323

Hoofdschuddend zit hij aan de ontbijttafel. ‘Dat verzin je toch niet? Met een BAKSTEEN? En je BROER!’ Verloofde probeert mijn broertje te imiteren. ‘Lief toch, dat ze zo de vlekken eraf wilde halen. Och joh, die krassen zie je nauwelijks op die oude auto van jou.’ Hij verslikt zich van pure verontwaardiging in zijn thee. ‘Als hij maar wel weet, dat zijn verzekering mag gaan betalen. Die krassen zie je niet. Pfff…’

Ik moet verloofde gelijk geven. De krassen zijn WEL goed te zien. En mijn kleine broertje maakte zich er wel heel makkelijk van af. Toch kan ik niet boos zijn op mijn lieve nichtje. Dat trotse gezichtje bij de ‘schone’ auto. Grinnikend ruim ik de afwasmachine uit.

Verstoord kijkt verloofde mijn kant op. ‘En wat doe jij vrolijk trouwens. Ben je niet meer zwanger ofzo?’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella