Voluit en ongestoord

Thank goodness hebben we nog een week vakantie.

pablo-531

Het schoolplein zou ik echt nog niet aankunnen vandaag. Ik voel me belabberd, verdrietig en een beetje uitgeput. Helaas (of gelukkig) heb ik drie kinderen en kan ik niet een week lang op de bank blijven hangen. Tijd voor actie.

Ik bel E. om een plan voor de dag te maken. Een activiteit waarbij wij voluit EN ongestoord kunnen praten. Waar de kinderen non stop spelen en ons harde getetter in het niets verdwijnt.

Wat zijn de mogelijkheden…?

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella