Waarom raak ik altijd ALLES kwijt?

Op K.’s kleine mountainbike scheur ik langs groenteboer, supermarkt en  slager.

pablo-542

Binnen twee uur staan zes vrienden op de stoep. Die niet ALLEEN voor de gezelligheid komen. Ze verwachten ook iets te eten. Wat inhoudt dat ik dus moet KOKEN.

Uiteraard kwam ik er op het allerlaatste moment achter dat ik weer een paar (heel veel) ingrediënten miste voor de door mij zorgvuldig uitgekozen maaltijd (kortste bereidingstijd, grootste effect).

Dus parkeerde ik alle kinderen voor een apparaat en sprong in mijn auto. Nou ja, dat wilde ik dus. Maar mijn autosleutels waren plotseling verdwenen. Mijn fietssleutel was ik gisteravond al kwijt. En daarom was ik vanmorgen dus met fiets van verloofde naar het spinnen. Maar die sleutel was nu ook spoorloos (verloofde vermoordt me). Bleven over: drie mooie kinderfietsjes.

Ik kan je zeggen: een race op mini mountainbike NA een uur spinnen is geen feestje…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella