Wat een SAAIE zeikzooi

Lusteloos sleep ik mezelf van kamer naar kamer. pablo-75

Bedden opmaken, gordijnen opentrekken, tandpasta van de wasbak (vloer en muur(???)) vegen. Wat een SAAIE zeikzooi is het hier toch.

Als alle kamers aan kant zijn (OMG komt deze zin uit mijn mond?! DAT bedoel ik dus), druil ik de trap af en struikel bijna over de naar beneden gegooide stapel was. Ik open de kelderdeur, werp de kledingstukken het donkere hol in en slof naar de keuken. De ontbijtzooi. Ja, whatever.

Ik drentel naar mijn werktafel. Een half uitgewerkt interview ligt op me te wachten. Ik zucht heel hard.

Is dit het nu? ECHT? Ik bedoel. Ik moet natuurlijk dankbaar zijn dat verloofde me nog wil. En ik wil ook echt oud worden met hem. Niemand anders meer voor mij. NOOIT! En ik houd zoveel van de kinderen. Én van mijn werk. En ik ben ook echt heel DANKBAAR voor alles.

Maarrr… mijn leven is zo VOORSPELBAAR. Ik laat mezelf op de grond zakken. En val van ellende zelfs bijna in slaap. Maar dan piept mijn telefoon…

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella