Wat een toestand

Als ik opsta wordt alles zwart. En dan is er niets meer.

pablo-494

Zodra de koude lucht mijn gezicht raakt, kom ik bij. Ik hang tussen de hoofdredacteur en chef redactie in. Op de stoep voor het gebouw waar ik net nog een SUPERgoed gesprek had EN de opdracht binnensleepte….

OH NEE, wat een schaamgelijke toestand!

‘Je ging ineens out. Kom, ik breng je naar de eerste hulp. Jules volgt ons in jouw auto.’ Chef redactie negeert mijn weigerend gemompel en duwt mijn autosleutels (die ze ZELF uit mijn tas haalt) in de handen van hoofdredacteur Jules.

OMG! Ik heb gewoon te weinig gegeten en die broek zat echt VEEL te strak. En   oh ja dan is er ook nog de zwangerschap… Ik houd al deze informatie uiteraard voor mezelf (anders ben ik die opdracht meteen weer kwijt) en stap braaf in bij chef redactie.

Ziekenhuis, here we come….

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella