US-TIME!

Vandaag helpen we met zijn allen verloofde. pablo-222

De (door mij) omgereden houten poort terugplaasten in de heg. Met zijn vieren wachten we op de instructies van mijn lief. Tenminste we begonnen met zijn vieren. Inmiddels is dochter C. de straat opgestoven. Gevlucht naar buurmeisje K. En voordat verloofde ook maar iets heeft kunnen zeggen over zijn masterplan, is ook onze jongste verdwenen. Haar grote zus achterna. Nou ja, die meisjes zijn toch niet de handigsten. We fixen het wel met zijn drieën. Ook gezellig.

Als verloofde en ik bespreken hoe zoon K. en ik de poort het beste vast kunnen houden, terwijl hij alles HEEL snel vastmaakt (uhuh), verdwijnt ook ons laatste kind. Op zijn zwarte mountainbike racet hij de straat uit. ‘Ik ben naar T.!’

Nou ja zeg. Lekker asociaal, die kinderen van ons. Verloofde kijkt perplex om zich heen. ‘Wat, waar….’ En dan kijken we elkaar aan. Geen kinderen! US-TIME! We laten de poort voor wat het is en rennen als een stel schoolkinderen giechelend naar binnen.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella