Niet WEER dertig kilo erbij

Voordat ik vrijdag naar mijn nieuwe opdrachtgever ga, eerst even een paar detoxdaagjes. pablo-432

Niet te heftig natuurlijk. Heb nog wel steeds een baby in mijn buik. Maar die pepernoten en chocoladeletters (stiekem twee voor mezelf gekocht) mogen er wel af. Ik wil deze zwangerschap niet WEER dertig kilo aankomen.

Dussss….vier dagen groente, fruit en shakes. HEERLIJK…. voel me nu al slanker. Ik maak de doos open (ja heb een hele doos, als ik iets doe…) en word dolblij van alle leuke gadgets. Een schattig maatbekertje en een heuse eiwitshaker. Kan niet wachten deze future COCKTAILSHAKER aan verloofde te laten zien! Let the party begin (na de detox en oh ja de zwangerschap dan…)!

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella