Werk EN geld

In shock zit ik achter een warme chocomel.pablo-367

Jammer dat ik geen alcohol mag. Ik zou het nu goed kunnen gebruiken. J. met een ZWANGERE vrouw. Ik kan er niet over uit.

E. laat me alle babyspulletjes zien. Maar ik heb mijn gedachten er niet bij. Ik bedoel, ik was wel MAANDEN met die kerel aan het zoenen! En tijdens het zoenen had hij gewoon die vrouw thuis zitten. ZWANGER. Ik moet er niet aan denken dat verloofde nu op een kleedje, in het park, met een andere vrouw…

‘EL! HALLO!!!’ E. kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. ‘Ella, ik weet dat het een shock is. Maar mijn nieuws is altijd nog duizend keer erger. Geen baan, remember? En net honderdduizend euro uitgegeven. Dus help me even ja? Nieuw werk EN geld vinden.’

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella