Wie is hij?

Verbijsterd kijk ik naar het schermpje van mijn telefoon.pablo-413

WAAR IS J.? Ik ben JOURNALIST. Ik kan ALLES vinden over IEDEREEN. Telefoonnummers van beroemdheden, adressen van geheimzinnige feestlocaties. ALLES! Maar J. is totaal onzichtbaar. Hij bestaat gewoonweg niet.

Betekent dit dat alles een leugen was? En het businesskaartje in de supermarkt? Was dat NEP? Of leeft hij gewoon een heel teruggetrokken, bescheiden en stil leven? Zo kwam hij op mij niet over. Wat een vragen. Ik word niet goed.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella