Woede en frustratie

Lichtelijk overdressed is een understatement.pablo-209-768x384

Ik voel me hoogst ongemakkelijk. Ben ik wel op de redactie van HET vrouwenblad van Nederland? Het lijkt wel casual Friday op een accountantskantoor.

Vanuit mijn soort van kuip-schommel-stoeltje kijk ik uit op twee onderuitgezakte vrouwen (één in JOGGINGBROEK) op een te coole bank (dat dan weer wel) en een man op een oncomfortabel uitziende poef.

‘Ook een stuk taart?’

TAART?! Ze zijn hier toch allemaal aan de selderij, quinoa, chiazaad en groene smoothies? Mijn hele wereldbeeld staat op instorten. Ik ben zo beduusd dat er geen zinnig woord uitkomt. Mijn ideeën komen niet goed uit de verf, het klikt niet en ik kom over als een stijve muts. Wat afschuwelijk, ik kan wel janken (wat ik gelukkig niet doe).

Twintig minuten later sta ik alweer buiten. Uitgelaten door het meisje met de afgetrapte gympjes (CHEF redactie).

Ik stamp terug naar de auto. Uit woede en frustratie. Waarom gaat nou nooit eens iets goed? De derde stamp met mijn rechtervoet is net iets te hard. Ja hoor, dat kan er ook nog wel bij.

Met twee schoenen in mijn hand (één zonder, één met hak) loop ik op blote voeten verder. Wat een DISASTER.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella