ZEER onwenselijk gedrag

NIET goed, NIET goed, NIET goed. Ik herhaal dit als een soort mantra terwijl ik mezelf op de grond heen en weer wieg.pablo-61-1-656x300

AAARGH! Ik heb GEEN tijd nu te flippen. Ik moet actie ondernemen.

Naast mezelf (en dat is  al een uitdaging vandaag), moet ik nu ook nog het hele huis toonbaar maken. Nou ja… in ieder geval de benedenverdieping. Als ik de keukendeur dichtlaat, is het misschien nog wel te doen.

Ik sta net onder de douche, als L. binnen komt rennen.

Al kotsend.

Over de badkamervloer.

Och, de kleine schat (met op dit moment ZEER onwenselijk gedrag). Ik neem L. mee onder de douche. Afspoelen, allebei aankleden, kots opruimen, bedje op de bank opmaken, emmertje ernaast, kleine opruimsessie, semi-schoonmaak. Alsof het niets is.

Oh, ik heb me niet opgemaakt. Ik hijs mezelf de trap weer op en gooi wat mascara op mijn wimpers. En daar gaat de bel.

Goodness gracious. Het is toch echt te hopen dat ik deze klus krijg.

Deel

Pin

Volg

Auteur: Renske Kaldewaij

Ella Ebeling is de creatie van schrijver en journalist Renske Kaldewaij. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

Benieuwd naar meer van mijn werk?

/ Email Renske

Meer verhalen van Ella